Husk at forsikre din butik ordentligt

Er du ejer af en lille butik eller en anden virksomhed, skal du Huske at forsikre din butik ordentligt. En god erhvervsforsikring er ikke til at undvære. Lige som alle andre forsikringer er det en rigtig rar ting at have i baghånden hvis uheldet er ude.

Når uheldet er ude

Når uheldet er sket er det for sent at komme i tanke om forsikring. Tegn din erhvervsforsikring i samme øjeblik du åbner din butik eller anden forretning. Hvis du er helt ekstremt heldig får du muligvis aldrig brug for den. Så har den kun fungeret som tryghed. Hvis uheldet er ude er forsikringen guld værd. Når uheldet sker er der altid en hel masse omstændigheder der skal tages højde for, hvem der betaler gildet behøver ikke at være en af dem. Med en god erhvervsforsikring kan du nøjes med at tage dig af alt det andet og overlade den økonomiske del til forsikringsselskabet.

Hvis uheldet aldrig sker

Hvis uheldet aldrig sker tænker du måske at pengene til de årlige rater er smidt lige ud af vinduet. Det er de ikke. Visheden om at du er forsikret er en stor tryghed, hver eneste dag. Den tryghed kan faktisk ikke udregnes i klingende mønt. Det er ikke kun din tryghed der er tale om, men også dine medarbejders tryghed. De ved at de er forsikret hver eneste dag. De ved at hvis uheldet er ude, så bliver de ikke ladt i stikken, fordi du har forsikret dem gennem din erhvervsforsikring.

En forsikring der forhåbentlig aldrig kommer i brug

Enhver forsikring er en forsikring der forhåbentlig aldrig kommer i brug. Ingen går og ønsker sig uheld. At få stjålet sin cykel, have indbrud i sit hus eller blive overfaldet midt på gaden, er alt sammen ting vi ikke håber på. Uden forsikring bliver den slags ting endnu være. Det samme gælder din erhvervsforsikring. Alle de uheld der kan ske, sker forhåbentligt ikke. Forhåbentlig er din forsikring ikke en der nogen sinde kommer i brug, ud over den tryghed den giver dig og dine medarbejdere, hver eneste dag. Det bedste der kan ske er at du betaler til din forsikring, år efter år, uden nogen sinde at tage den frem fra skuffen igen. Hvis det sker, så er du så heldig at du og dine medarbejder aldrig nogen sinde oplever et eneste uheld. En forsikring udelukker ikke uheld, men den hjælper hvis de sker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *