Er investering i ure noget for dig?

Der er noget lækkert ved at eje en luksusgenstand som et eksklusivt og ikonisk armbåndsur, men faktisk er et ur ikke bare en luksusgenstand, du kan beundre og stille frem hjemme i soveværelset, et ikonisk herreur er også et godt sted at sætte dine penge, hvis du er ude efter en investering med lav risiko og en god tilbagebetaling.

Køb af eksklusive herreure som investeringsobjekter har været populært i mange, mange år – men faktisk er populariteten stigende i øjeblikket, hvor andre investeringsobjekter som aktier, værdipapirer og råstoffer giver store udsving som følge af inflation og generel usikkerhed. Eksklusive herreure har vist sig at have den fordel, at de synes at holde værdien bedre end mange andre investeringsobjekter. Og der opleves endda værdistigninger som følge af stigende efterspørgsel på ure.

Sådan kommer du i gang

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du kender lidt til ure, når du skal investere. At du groft sagt kender forskel på et ur fra Audemars Piguet, fra Omega eller Rolex, men du behøver lagt fra at være ur-ekspert for at komme i gang med at investere. I dag er der en række ur-forhandlere, der tilbyder investeringshjælp til private og virksomheder, der ønsker at have eksklusive ure, som en del af deres investeringsportefølje.

En sådan forhandler kan fx være urhandleren.dk. Her køber og sælger man herreure fra den øverste hylde, og du kan få masser af råd og vejledning, når du skal sammensætte din ur-portefølje, eller blot investere i et enkelt, men værdifuldt armbåndsur.

På virksomhedens hjemmeside kan du ligeledes læse om nogle af de mest ikoniske ure og deres kendte bærere, eller du kan tilmelde dig et af firmaets mange arrangementer for investorer og komme i gang med at investere i ure ad den vej.

Langsigtet eller kortsigtet investering

Når du skal investere i ure, skal du ligesom ved alle andre former for investering gøre dig klart, hvilken risiko du er villig til at løbe, og om der er tale om en langsigtet investering eller en mere kortsigtet. Det har nemlig betydning for, hvilke typer af ure, du skal sætte dine penge i. De langsigtede investeringer med en lidt større risiko og stort potentiale, er typisk de ure, der spås at kunne blive morgendagens hit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *