Sørg for god stemning på kontoret, selvom det er sommer

Sommeren betyder for rigtig mange ferie, men for nogle mennesker må ferien vente en smule. Hvis der går noget tid før, at medarbejderne på dit kontor kan holde fri, bør du sørge for, at alle stadigvæk hygger sig, når de er på arbejde. Det kan være ulideligt at sidde indespærret på et kontor i flere timer, hvis vejret er skønt udenfor. Det bliver helt sikkert også virkelig varmt indenfor. Derfor kan det være nødvendigt, hvis du får kølet kontoret en smule ned. Du kan finde et klimaanlæg til kontor, hvor der er mange modeller at vælge i mellem. Du kan f.eks. kigge nærmere på nogle af anlæggene fra Dankøling, hvis du ikke vil svede, mens du er på arbejde.

Hvad kan du ellers gøre?

Udover at sørge for et klimaanlæg til kontoret, bør du gøre det hyggeligt på arbejdet. Det kan være nødvendigt med nogle pauser en gang imellem. I kan bl.a. sætte nogle af EM fodboldkampene på i pauserne, så der skabes en hyggelig atmosfære på kontoret. Nu, hvor det er en fodboldsommer, kan det være fornuftigt, hvis I laver en lille konkurrence om kampenes resultater. På den måde interagerer I med hinanden. Det bliver dermed hyggeligt at møde på arbejde og få diskuteret kampene.

Skab hygge udenfor arbejdstiden

Når det er ved at være fyraften, kan du invitere dine medarbejdere ud til noget koldt at drikke eller en is. Det er vigtigt, at I har fokus på at arbejde, selvom vejret er godt. Dog skaber du også mere motivation hos medarbejderne, når du sørger for, at I alle laver noget sammen bl.a. efter en lang arbejdsdag. Hvis du gerne vil skabe god stemning her til sommer, kan det være nødvendigt med et klimaanlæg til kontoret, men du bør også stå for firmaarrangementer, der kan bringe jer tættere sammen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *