Måder du kan være mere bæredygtig på

Det er ekstremt vigtigt at gå op i bæredygtighed. Hvis ikke du gør det, gør din næste det heller ikke, og så bliver verden aldrig et bedre sted at leve. Så det hele starter med dig. Det lyder måske voldsomt og overvældende, men du skal bare starte et sted. Hvis det hele virker lidt uoverskueligt, kan du her få noget hjælp til, hvordan du er mere bæredygtig i hverdagen.

Bæredygtigt tøj

Noget som vi mennesker bruger rigtig meget af, er tøj. Undertøj, modetøj, overtøj og så videre. Tøj er en af de ting, som er med til at forurene og ødelægge vores planet rigtig meget. Derfor vil det gøre en stor forskel, hvis man køber bæredygtigt tøj i stedet. Hvad er bæredygtigt tøj og hvordan finder man lige det?

Det er faktisk ret nemt at finde bæredygtigt tøj og det er bestemt heller ikke dyrt. Bambus undertrøjer er noget helt specielt. Først og fremmest er bambus undertrøjer hos NorthOrganic ret bæredygtige. Vand og kemikalier genbruges nemlig. Derudover er bambus også rart mod huden. Bæredygtigt tøj kan findes mange steder. Selv på de store sider på nettet, kan man finde tøj, hvor der står “bæredygtigt”, “miljøvenligt” eller andet lignende.

Genbrug

Der er specielt en ting, der er rigtig bæredygtigt. Det er nemlig genbrug. Ved at købe tøj, møbler, legetøj og så videre fra genbrug, bliver et helt nyt produkt ikke produceret. Det vil sige at det vand, kemikalier og så videre, der skulle have været brugt på det produkt, ikke bliver brugt. Jo mere genbrug vi køber, jo mindre produkter vil der skulle fremstilles og jo mindre forurening vil der være.

Genbrug kan findes på mange måder. Der er diverse genbrugsbutikker. Både de små og store. Nogle genbrugsbutikker er dyre, mens andre er billige. Udover de fysiske butikker, der lægger overalt i landet, er der også genbrug online. Det er både sider, der sælger genbrug. Det kan være tøj, møbler eller andet. Men der findes også sider, hvor diverse mennesker sælger deres brugte ting. Her kan du måske finde mærkevarer du gerne vil have. Så er det både bæredygtigt og billigt.

Genbrug er altså klart en fordel, hvis du gerne vil være mere bæredygtig. Desuden er det faktisk også billigere, endda meget billigere. Man kan altid være heldig og få et rigtig godt fund i en genbrug. Det er altså kun en fordel at købe genbrug, fremfor altid at købe helt nye produkter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *