Købsguide til den kommende mor

Når du venter barn, så har du masser af tid til at gå og stresse over alle de store omvæltninger der venter forude. En god måde at afstresse på, er ved at planlægge og forberede sig, så man føler sig klar.

En del af det at forberede sig på at blive mor, handler om at købe alle de ting, som du ikke har haft brug for før. Hvis du mangler inspiration til dine næste køb, så læs med her, hvor vi har strikket en købsguide sammen til netop dig.

Først og fremmest: husk dig selv

Som kommende mor – og endnu mere som ny mor – er det nemt at glemme sig selv. Hele dit liv kommer til at omhandle den lille nye, og dine behov og ønsker bliver sat lidt i baggrunden. Går du også stresser lidt over den fremtid, der venter lige rundt om hjørnet, så stress af med lidt god gammeldags shopping. Seraphine designer en masse skønne produkter til dig, der er kommende mor, som du vil blive utroligt glad for. Det er stilrigtige designs, der er komfortable for dig, mens du er lidt større om maven end normalt.

En barnevogn – og en løbevogn til dig der er aktiv

Du kan næsten ikke have et barn og ingen barnevogn. Den er nemlig utroligt vigtig, når du gerne vil gå en tur eller lægge barnet til at sove udenfor. For nogen kan den også redde liv, hvis barnet nægter at sove. Her kan en tur i barnevognen nemlig få den lille på andre tanker, og mor og far kan få fred.

Hvis du godt kan lide at løbe, så er det en god ide også at investere i en løbevogn. Det er trods alt flere år, hvor barnet har godt af frisk luft, men ikke kan transportere sig selv. Med en løbevogn kan du holde dine vaner ved lige, få den anbefalede mængde motion – og luft – samtidig med du tilbringer tid med dit barn.

Invester i legetøj i stilrigtige farver – også til den helt lille

For nogen er det næsten helt smertefuldt at fylde hjemmet med røde, gule og grønne farver, hvis du går meget op i design. Hvis du er en af dem, så skal du ikke have dårlig samvittighed over at vælge legetøj i mere neutrale farver. Og du kan sagtens finde noget til den helt lille baby også.

Det er en god ide at finde legetøj til babyen allerede inden han eller hun er født, så du har noget, der kan fange hans eller hendes opmærksomhed, mens du laver noget andet. Selvom du elsker dit barn, så har du nemlig brug for en pause engang imellem, og det kan du nemmest få, hvis baby er distraheret af noget, som de synes er sjovt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *