Har du brug for hjælp til at ændre din alkoholvaner?

Er du et sted i dit liv, hvor du mener, at alkohol spiller en for stor rolle i dit liv, så er det nok en god ide, at få gjort noget ved det, og måske starte i noget alkoholbehandling. For et for stort alkoholforbrug er hverken godt for dig selv eller for samfundet eller miljøet vi er i generelt.

Alkoholkultur

I Danmark og i mange lande omkring os er alkohol en stor del af vores kultur. Der serveres alkohol ved de fleste sociale sammenhænge, og det er oftest en meget hyggelig del af vores liv. Men der skal være balance i tingene, og for mange kan alkohol komme til at spille en alt for stor rolle. I de tilfælde kan det være en god ide at få hjælp til at komme ud af eller få kontrol med et alt for stor alkoholmisbrug.

Gratis behandling

Det første skridt for at komme ud af dit eventuelle alkoholmisbrug er en erkendelse af at problemet findes. Når du har gjort det, kan du evt. tage kontakt til Abstinens-teamet, og få aftalt et møde, hvor du kan have en uforpligtende samtale med en person, der under tavshedspligt, og kan hjælpe med at starte et forløb som en alkoholbehandling, der kan hjælpe dig.

Hvornår har du brug for hjælp?

Det er en god ide at få hjælp via Abstinens-teamet generelt hvis du er bekymret for dit alkoholforbrug og har et ønske om at stoppe med at drikke. Hvis du er bekymret for om dit alkoholforbrug er et problem for dig selv og dine omgivelser. Du kan også få hjælp hvis du ønsker at undersøge den funktion alkohol har hos dig, og hvorfor den ødelægger ting for dig og hvornår den hjælper. Du kan også få hjælp hvis du har prøvet at nedsætte dit alkoholforbrug tidligere uden held, samt hvis du ikke ønsker bebrejdelser og i stedet vil have støtte.

Ingen ventetid og stor tilfredshed

Noget af det mest bemærkelseværdige ved Abstinens-teamet er at der ikke er nogen ventetid. Når du har taget beslutningen om at du ønsker hjælpe, så kan du starte i alkoholbehandling allerede samme dag eller måske dagen efter.  Og du er altid sikret fuldt anonymitet og diskretion i behandlingen. Og så er der tale om stor tilfredshed hos de personer, der har modtaget behandling hos abstinens-teamet. Løbende har der været udført undersøgelser, hvor tilfredsheden fremgår.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *