Spar penge ved at finde en afbudsrejse

Har du lyst og mulighed for at rejse med forholdsvis kort varsel, så er det en mulighed at tage en afbudsrejse og dermed spare mange penge i forhold til de normale rejsepriser.

Hvad er en afbudsrejse?

Den enes død kan være den andens brød. En afbudsrejse er en rejse, der er blevet bestilt af andre i første omgang, men som siden er afmeldt. Det vil sige at hotellet er booket og flybilletten findes. Det skal rejsebureauet have fyldt ud. De vil gerne minimere tabet, og derfor er det ofte muligt at købe til en billigere pris. Mange tror det handler om at snyde med prisen hus rejsebureauet, men det er ikke tilfældet. Det er blot en god mulighed for den rejsende til at spare penge.

Mange destinationsmuligheder

En afbudsrejse kan typisk gå til mange af de kendte rejsedestination for danskerne. I Grækenland er maden, strandene og klimaet perfekt til både børnefamilier og forelsket par. Spanien er et klassisk rejsemål som de fleste kender, og hvor sangria er fantastisk at hygge sig med. Skal det være anderledes, så kan Tjekkiet være en oplagt mulighed og et sted at nyde velsmagende mad og drikke.

Du kan vælge tæt ved afrejse

En fordel ved at købe sin rejse i sidste øjeblik er at du også kan nå at tjekke vejrudsigten for de forskellige destinationer og vælge ud fra dit behov. For hvis det er en klassisk sommerferie, du ønsker, så er det ikke rart, hvis det er gråt og vådt.

Praktik skal være på plads

Som ved alle andre rejser er der ved afbudsrejser også en række praktiske ting, du skal have styr på. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, hvilken afrejselufthavn du køber fra. Du skal altid lige tjekke rejsedatoer en ekstra gang. Og du skal nok tjekke en ekstra gang omkring det hotel, der er på rejsen. Altså om det har de faciliteter, som I har brug for. Og hvor det er geografisk placeret. Men du skal selvfølgelig også have styr på dine rejseforsikringer, så du ikke tager nogen chance og ender med en stor regning for et evt. læge- eller hospitalbesøg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *